Esittely

Kennel Foxcellent kasvattaa monipuolisia harrastuskoiriasissi

Olen Novascotiannoutajat ry:n, Suomen Kennelliiton, Suomen noutajakoirajärjestön ja Savon Nuuskujen jäsen. Olen myös Novascotiannoutajat ry:n sitoumuskasvattaja ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton sopimuskasvattajasitoumuksen. Olen suorittanut Suomen Kennelliiton järjestämän kasvattajan peruskurssin. Koirien kasvatustyötä olen tehnyt jo vuodesta 1993, jolloin kasvatin ensimmäisen pentueeni.

Kasvatustyössäni pidän tärkeänä Suomen Kennelliiton PEVISA-ohjelman sekä eettisten kasvatustyön periaatteiden noudattamista. Kasvattamani koirat ovat ensisijaisesti perhekoiria, mutta tulevilta perheiltä ja kodeilta odotan myös metsästyskoiralle sopivia elinolosuhteita sekä aktiivista harrastustoimintaa koiran tarpeet ja kyvyt huomioon ottaen. Kasvattajana annan tukea tarvittaessa koiran kasvatus- ja koulutustyössä. Järjestän kasvateilleni tapaamisia, joissa on mahdollista tutustua uusiin harrasteisiin sekä saada lisäohjausta jo ennestään tuttuihin lajeihin.

anne03.peili (2)Jos sinusta tuntuu, että voisit tulevaisuudessa olla osa Foxcellent-tiimiä tai jos olet kiinnostunut sijoituskoirasta,
ota yhteyttä!
allekAnnenetp

 

 

– Novascotiannoutajat; Iloiset, energiset ja älykkäät harrastuskoirat –